Himo

Runoilija Smaragdiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pyydän, jos runoni herättävät tunteita tai kysymyksiä, kommentoi. Ja asiallinen kritiikki on paras lahja taiteilijalle.
 

Häpeä.
Tämä mitä kannan, minkä tekin voitte tuomita
ei peittelemistä, mitä teinkään sen tiedätte
haluan burkhan
tai oksennustaudin

ei tarvitsisi muistaa kramppien lomassa
minkä teinkään sen tiedätte

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot