Nimetön

Runoilija Jyrkie

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I don't have
any respect for you
it's been a while
since I've been able to trust in you
or I'm not even sure
have I ever had that

I hope I'll never meet someone like you
again
one of your kind
is just too much
and I hope I'll never end up just like you
never
I'm too much trouble
just the way I am right now
if I were something like you
I'm sure I'll end up dead soon
like I think you will
and you don't even care

you make me so sick
you make everyone around you so sick
but you don't see,
I'm not sure do you even feel
anything

Selite: 
ei ole mukavaa katsoa vierestä kun joku rakas ihminen tekee itselleen ja muille hallaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 0 Runo
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 0 Runo
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 0 Runo
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 0 Runo
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 2 Runo
Jyrkie Nimetön 23.4.2010 2 Runo
Jyrkie Nimetön 23.4.2010 1 Runo
Jyrkie Nimetön 23.4.2010 1 Runo
Jyrkie Nimetön 28.11.2009 0 Runo
Jyrkie Nimetön 28.11.2009 0 Runo