Nimetön

Runoilija Jyrkie

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

'what I feel?'
does it even matter
when there's so much bigger issues
so much wrong here

do I really see
only what I want to?
should I just open my eyes
and crash with the reality?

what am I?

does that even matter
when I'm outside
when I'm not part of reality

reality?

how do you explain that?
what makes anything real?
how can you be so sure that your life is not just a dream?
what makes anything real?
what makes me real?

why can't we just live our dreams
why can't we just do what we really want to
why you said that the reality is more important than my thoughts
when there's so much wrong here?

reality
...
is almost
...
as fucked up
...
as my mind is
...

reality
how can anyone be so sure
it is a real thing?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

that can't explane,
it is "hau" is it

pidin paljon tuosta epätoivosta tässä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 0 Runo
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 0 Runo
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 0 Runo
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 0 Runo
Jyrkie Nimetön 17.2.2011 2 Runo
Jyrkie Nimetön 23.4.2010 2 Runo
Jyrkie Nimetön 23.4.2010 1 Runo
Jyrkie Nimetön 23.4.2010 1 Runo
Jyrkie Nimetön 28.11.2009 0 Runo
Jyrkie Nimetön 28.11.2009 0 Runo