Henkinen kipu

Runoilija vaakaneitonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2017 13:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nouse elämän portaita askel kerrallaan, pidä kaiteesta kiinni, älä päästä itseäsi putoamaan.
 

Sydämeeni sattuu,
epäilykseni herää,
pelkoni kasvaa.

Saat minut itkemään useammin kuin koskaan ennen
surusta,
epätoivosta.

Satutat minua henkisesti,
etkä välitä vaikka näet minun itkevän.
Kaikki on aina minun syytäni.

Onko tämä käsityksesi rakkaudesta?
Vai eikö rakkautesi enää riitä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot