Järjen ääni

Runoilija vaakaneitonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2017 13:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nouse elämän portaita askel kerrallaan, pidä kaiteesta kiinni, älä päästä itseäsi putoamaan.
 

Melkein jo vuoksesi elämäni muutin.
Kaikki unelmat hetkessä myös muutin.

Hypätä meinasin,
tutusta lähes tuntemattomaan.
Jokin sisälläni kuitenkin esti minua hokien sanoja
"Ei älä tee sitä."
Tunteeni taas täysin toista puhuivat ja toisteli kysymystä
"Miksipä ei?"
Johon vastausta ei vieläkään ole löytynyt.
Sinuakin välissä kuuntelin,
ja kaikki oli sekaisin.
En tiennyt mitä tehdä.

Onneksi luotin järjen ääneeni,
enkä matkaasi lähtenyt.
Parempi näin,
ollaan ystäviä rakas.

Selite: 
joopa joo, siinähän se..
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikka tunteet yleensä vievät mukanaan, joskus on hyvä kuunnella järkeä. Hienosti tehty runo, pidin siitä paljon. :)

 

Käyttäjän kaikki runot