Katumus

Runoilija ~nallepuh loves nasu~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksi päivä,
Yksi hetki,
Onko meillä mitään muuta?

Pystyn lukemaan katseestasi,

Katseesi täynnä toivoa, pelkoa,
Rakkautta,

Mikä on totta ja mikä valhetta,

Meillä on ylpeytemme,

Olemme muiden silmissä rohkeita, itsenäisiä, vahvoja,

Mutta todellisuudessa pelkureita, kahlittuja, heikkoja,

Olemme luovuttajia

Me emme uskaltaneet rakastaa, koska...

emme uskaltaneet uskoa siihen hetkeen, joka liitti meidät yhteen.

Voimme vain lohduttautua ajatuksella ettei siitä kuitenkaan olisi tullut mitään.

Me yksin tuomitsimme rakkautemme.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot