Kuolema

Runoilija ~nallepuh loves nasu~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin peilin,

Väliimme lyö.

En nähdä sinua voi

En koskea sinua voi

En haistaa sinua voi

En kuulla sinua voi

En tuntea sinua voi

Vain tunteeni

Vain muistoni

Peilin pinnasta heijastuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin elämän syttyvät tähdet ja valon unohtumaton hellä kosketus. Runosi toi paljon ajatuksia minulle. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot