Tuutulaulu

Runoilija Ruoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2005
Viimeksi paikalla: 11.4.2016 20:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ulkona se leijuu toki , mutta sisältä se tulee, korvien välistä ja sydänlihaskudoksesta ja selkäytimestä. Siellä se virallisesti asustaa ja tulee ja menee silloin kun haluaa. Laitoin kaiken esille. Kaikki ei ole hyvää, mutta kommentoida ja kritisoida saa.
 

Laula minut uneen
laula pehmeästi matalalla äänelläsi
Laula kuutamosta
laula kuinka keijukaiset alkavat villin tanssinsa

Laula minut uneen
laula pehmeästi matalalla äänelläsi
Laula yön aaveista
sammalpeitteiksi kerro sanasi

Laula minut uneen
kosketa kevyesti otsaani
Laula minut uneen
hyväile hehkuvaa selkääni

Laula minut uneen
laula pehmeästi matalalla äänelläsi
Sinne missä linnut
satakielet syleilevät toisiansa

Sinne missä muistot
eivät mahdu satuttamaan nukkujaa
unilaakson tuulet
kehtolaulun lailla voivat keinuttaa

Laula, anna minun nukahtaa

Laulan sinut uneen
laulan pehmeästi kauneimmalla äänelläni
Laulan rakkaalleni
sanoin kaunehimmin sinut peittelen

Laulan sinut uneen
linnuntietä satumaahan saattelen
Laulan sinut uneen
Keskelle sumuisten niittyjen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot