anna antabus ja rakasta

Runoilija Ruoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2005
Viimeksi paikalla: 11.4.2016 20:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ulkona se leijuu toki , mutta sisältä se tulee, korvien välistä ja sydänlihaskudoksesta ja selkäytimestä. Siellä se virallisesti asustaa ja tulee ja menee silloin kun haluaa. Laitoin kaiken esille. Kaikki ei ole hyvää, mutta kommentoida ja kritisoida saa.
 

odotan
odotan
odotan

tämä maanis-depressiivinen parisuhde
vei minusta viimeisetkin mehut
ja minä vedin viimeisetkin tipat
taas yhdestä pullosta

vastaa
vastaa
vastaa

odottelen sitä hetkeä
kun maksa sanoo poks
kuinka tunnen sen räjähtävän sisuksissani
kun yritän taas nousta krapulakuopastani

soita
soita
soita

puhelin makaa hiljaisempana kuin minä
enpä olisi uskonutkaan että kaipaat
eikä sillä kai ole väliä

jos oksennan verta
tai hallusinoin
kun en nuku viikkoon
vaan juon

niin en kerro sulle
ettet joutuisi huolestumaan

turhasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot