aurinkolasit

Runoilija Pienisielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

katseesi tiessä välttelee muita
piilossa katseilta
suuret aurinkolasit peittävät todellisuuden

et halua kohdata maailmaa
yksin
eikä maailma saa kohdata sinua

piilotat todelliset tunteesi
katsot salaa
kukaan ei saa nähdä todellista elämääsi

mustasukkaiset riidat satuttavat
fyysesti
piiloudut suurien aurinkolasien taakse

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot