Ikuisesti

Runoilija Pienisielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ruusunpunaisin huulin
kirjoitit hiekkaan
minä rakastan

Kirkkain silmin
poimit päivänkakkaran
rakastaa, eikö rakasta

Kevein askelin

kuiskaat maailmalle

rakastan ikuisesti

Selite: 
hassu :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä runo, viimeisestä säkeestä pidin eniten.

Tää oli nätti... ainakin mä tykkäsin.

Kiitos arvostelustasi!

Tästä tuli sellainen nuoruuden raikas tuulahdus.

Hienosti olet ottanut jokaisen säkeen alkuun eri tavat toimia. Tosin ominaisuudet ovat ehkä jo hieman kuluneita, mutta toimivat silti.

 

Käyttäjän kaikki runot