Kravaattineula ja mies

Runoilija Sny

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

wanna-be runoilija
 

Havahduttaa kauas kantautuen
matala nauru, mustapukuisten
sikarin tuoksuisessa salongissa
kravaattineula, mitta ihmisarvosta

Piirtäkää kalvolle suoria
viivoja punaisia, merkitseviä
kynän jälki ennen illallista
häätökäsky ennen kesän tuloa

ei enää nallekarhu ui ämpärissä
ei keinu pyykkinarulla päiviä
eikä tänään karkkipäivää häiritse
makuuhuoneen ovella, äänekäs kynäsade


kahvi ja avec, jälkeen creme brulén
työnsankarit palkkansa ansainneet
tänään peilistä katsoo kuopusta
kravaattineula ja mies, päällään puku musta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis omalla tavallaan ja herättää paljon ajatuksia. Pidin. Ja paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot