Koiran pienen tassun kosketuksen

Runoilija KISSAQ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koiran pienen tassun kosketuksen tuon poskellani tunnen. Karvaisen, pehmeän ja lämpimän.

Kielellä pienellä poskelleni nuolaiset ja pienen kostean pusun siinä samalla annat.

Pikkasen päälläsi minua tönäiset katsot minuun voisitko minua hetken rapsuttaa korvantakaa.

Sinun katseesi on niin herkkä ja ihana sinua en voi enään vastustella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyttävä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot