tää ei ole lailista!!!

Runoilija KISSAQ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tää ei ole lailista että olet niin söpö.

tää ei ole lailista että olet niin ihana.

tää ei ole lailista että olet niin suloinen.

tää ei ole lailista että katsot niillä pienillä nappi silmilläsi ja haukahdat.

tää ei ole lailista että olet liian vastustamaton pikku koiranpentu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

täähän on mahtava runo. tuli aluks yks kissa tosta mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot