Pieni susihukka

Runoilija KISSAQ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni susihukka
kivelle kiipes ja
sieltä kuuta ulvo.

Pieni susihukka
lammen rantaan
jolkotteli ja
sieltä ulvo.

Pieni susihukka omalle
pesälle jolkotteli
ja sieltä kuuta ulvo.

Pian pieni susihukka
omaan pesään käperty
mutta ei kuuta ulvonut
vaan nukahti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot