Thomasilta

Runoilija Darshiva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synttärit 09.04.1991
 

Rakastan sua enemmän kun elämää,
enemmän kun kuolemaa.
Kun sä kaadut,
mä nostan sut pystyyn.
Kun sä itket,
mä kuivaan kyynelees.
Luota muhun.
Sä oot mulle se ainoo,
yksi jolla on merkitystä.
Kun kaikki muu on mennyttä,
tiedän että mun pitää jaksaa jotta säkin jaksat,
ja mä jaksan koska tiedän;
sä oot aina mun...

Mä rakastan sua ihan mielettömästi,
älä tee itelles mitään mikä satuttaa sua...

Anteeks...

-Thomas

Selite: 
Tälläsen lapun Thomas jätti mulle kun se teki itsemurhan ja sain sen vanhemmilta luvan kirjottaa tän tänne..
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kaunis ja surullinen. :/

 

Käyttäjän kaikki runot