lolled

Runoilija Darshiva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synttärit 09.04.1991
 

Jos äänesi kuulisin vielä.
Jos pimeyteen saapuisi valoa.
Näkisin minne olen kulkemassa.
Katsoisin taivaan karttaa -- sinua.

Jos enkeleitä on olemassa.
Valon saartamana -- valkoisilla siivillä.
Ehkä olet sellainen -- et vain tiedä.
Ehkä olet jollekkin sellainen.

Jos näkisin sut jossain.
Hymyilisin, sulla on kaikki hyvin -- ethän nää mua?
Katosit äkkiä kuin ilmestyitkin.
Lähtisinkö vielä seuraamaan? -- sulla on kaikki niin hyvin.

Jos enkeleitä on olemassa.
Kuka keksi sadat uskonnot -- enkelit ja jumalat
Ehkä olet enkeli jollekkin -- et vain näe sitä.
Ehkä olet sellainen pienokainen enkeli.

- Jos..
Jos..
Taivaan kartta palaa.
Maahan tuhka hautautuu.
Jossain sen rajan täytyy mennä -- enkelit ei pala!
Ei ne ole kuolevaisia -- niinkuin muut.

Mä yritin -- olla enkeli sulle.
En elääkseni -- ikuisesti sielu liekeissä.
Kuollakseni -- vierelläsi.
Tai kaukana kaikesta -- ystäväni.

Jos enkeleitä oltiin maan päällä.
Ollaan ikuisesti -- kun sieluni liekit tukahtuu.
Taivaan päällä -- pilvien valkoisten.
Lauletaan kuorossa, mitä tehtiin ennen.

Jotain örinää -->

Enkeli ydinkärki kintereillään.
Pääse et pakoon--
Nyt räjähtää -- lennät avaruuteen.
Lennät poikki galaksin.
Kiva kaasupilvi -- kiva kun ei tarvii ees hengittää.

Selite: 
tää on jo sitä luokkaa mistä vois sanoo LOL >D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot