yksinäisyys

Runoilija Darshiva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synttärit 09.04.1991
 

yksinäisyys täyttää sydämen,
sen saman jonka multa särjit.
yksinäisyys kirveltää haavoja,
niitä jotka viilsit valheilla.
yksinäisyys vie minulta elämän,
sen pienen osan joka sinulta jäi.
yksinäisyys seisoo ovella,
minä päästin sen sisään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot