R.I.P.

Runoilija Sinpanssi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Palan raideria ja alun elämää kanssas kokea sain.
Kasvun tien piikkisenkin.
Taistot tuliset tuonelan.

Jim Morrison ja kookospähkinä tsunamin.
Kaiken koit, kaiken näit vai elitkö sittenkään?
Rakastuitko turhan helposti kukkaan keltaiseen?

Nousi aurinko Thaimaan punaisempana kuin koskaan.
Jäätyi lintu Suomen maan tummaan hyiseen maahan kotimaan.

Päivänä kesän viimeisen kävelit puistoon hiljaiseen.
Kävelit pois, luotani pois. Ajoiksi ikuisiksi.
Jäi ikävä suunnaton ja äidin kyyneljärvi pohjaton.

Selite: 
Tonille
Kategoria: 
 

Kommentit

Suunnattoman surullinen hellä runo edesmenneelle
lapselleen. Onko hän tsumanin uhri?

 

Käyttäjän kaikki runot