Enkelini

Runoilija Sinpanssi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enkelini, pieni enkelini.
Kauan olit mielessäni, kauan sinua etsin.
Sitten sinuun törmäsin, sattumaako kaikki?

Veit minut taivaaseen rakkauden, lennettiin kauas pois.
Nukahdettiin vuoteeseen valkoiseen.

Enkelini, pieni enkelini.
Miksi en sua nää? vain kasvosi silmättömät edessäni ovat.

Enkelini, pieni enkelini. Väärinkö sinua kohtelin vai polttiko aika siipesi?

Enkelini, pieni enkelini ei enää sua oo. Muistan vain kasvosi viattomat. Rakastuneen hymysi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot