Peilistä

Runoilija Tanis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2010
Viimeksi paikalla: 11.2.2018 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Kunhan raapustelen aikani kuluksi jotain mitä tulee mieleen. Jos en heti kynää paperiin laita niin sanat katoaa mielestä.
 

Miten kauan voit katsoa itseäsi peilistä valehtelematta kertaakaan?

Selite: 
Peilistä kai sen oman sielun näkee jos osaa tarpeeksi tarkkaan katsoa. Mutta kuinka kauan voit katsoa itseäsi silmiin valehtelematta kertaakaan kuvallesi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus se tuntuukin mahdottomalta. Herätit ajatuksia. Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot