Nimetön

Runoilija KatkaChee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oranssi paperiranneke
ja vaaleanpunainen kesähattu
Muuten mustaa,
rakastat kontrasteja

Mekin olisimme yksi kontrasti;
minä vaaleissa, sinä niiteissäsi
Minä pitäisin siitä,
pitäisitkö sinä?

Olet kumminkin niin etäinen,
tuskin rohkenen koskaan mitään kysyä
Seisot melkein kiinni minussa,
minä hapuilen taivastani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

muuten aika suttua koko runo, siis ettei muhun iske ainakaan, mutta viimeiset kaksi säettä ovat aika hienoja. jep, ne ovat.
kiitos.

"seisot melkein kiinni minussa, minä hapuilen taivastani"

mahtava kohta.

tekotaiteellista.

outoa hyppimistä aiheesta toiseen, mikään kohta ei sovi toisen kanssa. En saa tästä mitään irti. ainoa mainittavan arvoinen kohta on "minä hapuilen taivastani"

 

Käyttäjän kaikki runot