Sinisilmä

Runoilija JäätynytPerhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus vaatii aina sotaa.
Kiitos kaikille kommentoijille! <3
 

Kohotin katseeni silmiisi

tiedostaen
että sinä näkisit sieluuni..

Kylmän siniset silmäsi

ne katsoivat
ja liekkeihin saivat sisimpäni..

Selite: 
Miksi taivas on niin harmaa?<br /> Koska kaikki sininen on sinun silmissäsi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja hieno runo

tyylikäs rakkauden tunnustus pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot