Kaipaan rakkauttasi

Runoilija JäätynytPerhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus vaatii aina sotaa.
Kiitos kaikille kommentoijille! <3
 

Minä putoan yhä uudestaan.
Putoan langetettuun ansaan.
Rakkautesi eteen paljon tekisin.
Nyt ratkaisua, vastauksia etsin.
Sun viereesi, lähelle kaipaan.
Enkä öitä nukutuksi saa taaskaan.
Anna mulle se mitä sulta pyysin.
Rakasta. Rakastathan syvästi? Nytkin?

Selite: 
Joskus sitä vain kirjoittaa.. edes tietämättä mistä kirjoittaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot