Rakkaus - ero, kipu, suru, tuska

Runoilija papaija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aikaansaamaton minä palasi lueskelemaan ja toivottavasti vielä joku päivä runoilemaan näille nostalgiantäyteisille sivuille :)
 

Pahvilaatikoiden seassa
hukun autotallin perälle
jätit sinne
avaimien kera

Yhteiseen kotiimme
unohtui monta iskua
turhaan otettua
anteeksiantamatonta

Äitisi syyttää minua
miksi hankkisimme lapsia?
tapoit huonekasvimmekin
eivät ne kasvaneet
kirosanoista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on tosi hieno. Vau.

Koskettavan surumielinen tunnelma.

loppu oli täydellinen. ei ne huonekasvit kiroilun avulla kasva.

 

Käyttäjän kaikki runot