Antaudun

Runoilija Nana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2009
Viimeksi paikalla: 8.3.2023 16:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.8.1993

Voiko näin paljon rakastaa, ettei näe muuta maailmaa?
 

Ota tää mun sydän,
pidä hyvää huolta.
Rakasta se vahvaksi,
omista se kokonaan.
Ota tää mun sydän,
suutele kipu pois.
Hengitä se elämään,
älä päästä kuolemaan.

Tahdon olla sun,
ihan täysin, kokonaan.
Haluan oppia sua
oikein rakastamaan.
Siis ota tää mun sydän,
puhalla elämään uudestaan.

Ota tää mun elämä,
pidä hyvää huolta.
Korjaa se ehjäksi,
liitä sinun elämään.
Ota tää mun elämä,
minä sulle antaudun.
Älä säikähdä virheitä,
niitä synkimpiäkään.

Tahdon olla sun,
ihan täysin, kokonaan.
Haluan oppia sua
oikein rakastamaan.
Siis ota tää mun elämä,
älä irrota milloinkaan.

Annoin sydämeni sulle,
pyysin pitämään siitä huolta.
En halunnut enää nähdä
sitä pimeän toista puolta.
Nyt tässä oon, eikä mihinkään
mua mikään saa tästä lähtemään.

Tahdon olla sun...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeaa runoutta

Niin.
Keuhkot täyteen.
Luottamusta
ja uskoa elämään,
hetkien kauneuteen.

Kaunis tunnustus.
Elämän alku.
Rakkauden tulva.
Ikävän ensi parku.
Ihana, onnea.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nana Nimetön 18.8.2013 1 Runo
Nana Nimetön 9.12.2012 2 Runo
Nana Kesä 14.6.2012 0 Runo
Nana Ilman sua 14.6.2012 0 Runo
Nana Perhonen 24.4.2012 1 Runo
Nana Antaudun 24.4.2012 3 Runo
Nana Rakkauden haamu 6.4.2012 2 Runo
Nana Siniset silmät 4.4.2012 1 Runo
Nana Rakasta minua nyt 4.4.2012 0 Runo
Nana Usko parempaan 26.3.2012 0 Runo