Sä Oot...

Runoilija sanski95

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä oot se joka saa mut aina nauramaan.
Sä oot se jonka kanssa ei oo ikinä tylsää.
Sä oot se ketä lohduttaa ja tukee muo mun huonoina päivinä.
Sä oot se kenen rintaan voin painaa pääni kun itkettää.
Sä oot se maailman ihanin, luotettavin ja turvallisin ihminen
MUTTA
Mä oon se joka rakastaa ja ikävöi suo joka hetki täs maailmas!

Selite: 
<3... RAKASTAN SUO SAKU ...<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot