Nimetön

Runoilija sanski95

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä oot mulle oikeesti tosi tärkee, mut täs ei oo mitään järkee, jos sä et rakasta mua! mä luulin et meist vois viel tulla jotain, mut ei. Mä olin sulle vaan joku välikappale. Miks aina mulle pitää käydä näin? sanot että rakastat mua, seuraavan päivänä petät ja sit taas sanot et rakastat mua. Väität et se oli erehdys olit muka juonu ja päädyit vahingos sänkyyn. Ei, enää en usko tota se on aina toi sama valhe. Luulin et olisit ollu erinlainen ku muut, mut ei samanlainen sika niinku kaikki muutki miehet.

Selite: 
true!!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot