Lavastaja

Runoilija DollHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Something cold
Something abused
Something sorrowed



...Something glued.
 

Olen väärässä, väität,
sillä kaipaukseni kuolee nuorena
Siis teen siitä legendan
Suruni on samantekevää

Annan heidän hukuttaa minut
puuteriin ja esanssiin
En usko samaan kauneuteen
kuin sinä ja muut

Kuollut kuu kelluu kohdussani
Sinun säteilysi kosketti minua
liian varhain
Syksyn sävyissä uusi julmuus

Unohdus on siunaus
Dementia tyttäremme
Herään yhä joka aamu,
en enää koskaan omana itsenäni

Selite: 
Tämä vain tuli jostain.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot