In Memoriam

Runoilija tunkiovaunu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"OK, I'm going to work now, when you wake up this morning, please read my diary. Look through my things and try to figure me out." Kiitokset kaikille runojani lukeville ja niitä kommentoiville!
 

Hän on lähtenyt, ja suru tummentaa seinät
On niin hiljaista kun hän on poissa,
mykkä huone verhotaan valkoisiin kankaisiin
kuten hänen hauraaksi haalistunut vartalonsa,
kätketään muiden katseilta.

Aika ohittaa hetken ja katoaa
Uni taluttaa väsyneen levolle
rantaan, jossa mustat puut huojuvat
lempeän tuulen tanssittamina
täynnä ikuista rauhaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot