Kaikki on hyvin 2

Runoilija tunkiovaunu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"OK, I'm going to work now, when you wake up this morning, please read my diary. Look through my things and try to figure me out." Kiitokset kaikille runojani lukeville ja niitä kommentoiville!
 

Ei tämä ole makuuhuone,
tämä on rikospaikka
Valkotakkisten aarteenetsintää,
kynsienalusnäytteitä,
ruhjeisia kuvia väkisin otetusta
Voitteko todistaa, että
ette ihan oikeasti kerjännyt tätä?
Ette provosoinut vaatteilla,
tai liian satuttavilla sanoilla?

Ei tämä ole parisuhde,
tämä on omistamista
Seinät nielevät huudon
ja oksentavat kivun
Ettekö ymmärrä, kuinka vaikeaa hänellä on?
Jos tukisitte häntä enemmän, tätä ei varmasti tapahtuisi

Eikä tämä ole koti,
tämä on hauta
Joka-aamuinen ylösnousemus
pitää ohuilla väkäsillään elämästä kiinni
Jos asia kerran vaivaa teitä,
miksi ette lähde pois?

Ei kai se nyt niin vaikeaa voi olla

Selite: 
Parisuhdeväkivaltalinja jatkuu. Miksi näistä asioista ei puhuta enemmän?
Kategoria: 
 

Kommentit

Miksei tosiaan puhuta enempää.
Oli se jotakin entistä aikaa kun mies
perheen pään ominaisuudessa omisti
kaiken, mutta nyt ollaankin jo aikoja
sitten oltu tässä nykypäivässä, eikä
toinen ihminen enää olekaan toisen
ihmisen omaisuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot