Nimetön

Runoilija tunkiovaunu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"OK, I'm going to work now, when you wake up this morning, please read my diary. Look through my things and try to figure me out." Kiitokset kaikille runojani lukeville ja niitä kommentoiville!
 

Pieni, pyöreä elämä
tyrkättiin ammottavaan syliini
Viattomuus hehkui hetken himmeää valoa käsivarsillani,
mutta se ei kuulunut minulle,
ja otettiin liian pian pois

Kaksi viivaa miinus yksi
Tulos on tullut kivuliaan tutuksi
Minä olen laonnut puutarha,
jossa mikään ei suostu kasvamaan
Minussa ei ole korsia, joihin tarttua,
vain mätä pimeys ja hiljainen aavikko

Selite: 
Halusin tehdä runon pitkään lasta tuloksetta yrittäneen näkökulmasta. Runo ei perustu omiin kokemuksiini.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herättää ajattelemaan kaiken
tarkoitusta, sen merkitystä;
tuleeko sen ajattelemisesta
kuitenkaan mitenkään viisaaksi.

Kipeä, puhutteleva.

 

Käyttäjän kaikki runot