I found you again

Runoilija puutu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kadonnut on katkeruus
tunne tää on ihan uus

Siinä olet taas
häikäiset mut valollas
Ei ole mitään parempaa
kuin kokea sut

Tiedän, tää on mautonta
mutta rakkaus on korutonta
En pääse koskaan yli susta
Luulin jo, että unohtaisin
mutta tää fiilis ei oo vedetty hatusta

Sä olet edelleen ilma, jota hengitän

Selite: 
Kännissä sävelletty fiilisruno
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot