Sekaisin

Runoilija puutu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä lähdit,
koska halusin.
Palaatko?
En tiedä.

Hetken olen tyytyväinen,
ettei minun tarvitse ajatella.
Sinua.

Mutta pian huomaan,
että minun on ikävä.
Sinua.

Olet taas täällä,
koska halusin.
Nyt taas haluan,
että lähdet.

Lopputulos on aina sama,
kun asiat menevät näin.

Milloin osaan päästää irti,
jotta saisit lähteä palaamatta?

Tai milloin pystyn antamaan kaikkeni,
ettei sinun tarvitsisi lähteä?

Vain kaksi vaihtoehtoa.
Vain yksi päätös.
Tekisin sen mielelläni,

mutta olen vain niin sekaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo. tuttuja kokemuksia tässä runossa. hauskaa syntymäpäivää :)

kaunis runo. tuttuja kokemuksia tässä runossa. hauskaa syntymäpäivää :)

Koskettava ja osuva runo :)
Todellinen <33

 

Käyttäjän kaikki runot