Vastalause

Runoilija puutu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä asetan vastalauseeni
kaikelle elävälle ja kuolleelle
Menneelle, nykyiselle ja tulevalle

Sodalle ja rauhalle
Vihalle ja rakkaudelle
Itselleni ja muille

Kaikkea minä vastustan, sillä
elävät kuolevat,
tulevasta tulee nykyinen,
nykyisestä mennyt

Rauhan vuoksi soditaan
Ilman rakkautta vihataan
Ja itse olen kuin muut
Kuin he, jotka asettavat vastalauseita,
mutta eivät tee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot