Darren

Runoilija puutu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinusta niin välitin. olit ainoani. yläpuolella jokaista, jonka kohtasin. Välillä saatoin kyllästyä, kaipasin vaihtelua. Lopuksi kuitenkin palasin aina luoksesi, turvalliseen lämpöösi. Sulosointuihin, joista en koskaan saanut tarpeekseni. Maailmaan, jossa oli vain me kaksi.
Oikeasti se oli vain minun maailmani. Sinun maailmassasi oli muukin. Joku täysin minun vastakohtani. En tiennyt sitä, tai sitten en vain halunnut uskoa. Joka ilta sängyssäni sinä tuuditit minut uneen, yöllä herätessäni olit aina paikalla minua varten. Nyt kun ajattelen niitä hetkiä, ahdistun. En enää itke, sillä teit minut kylmäksi.
Sinä olit minulle maailman pahin pettymys.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot