Kultani

Runoilija Sannih

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen pirteä,avoin ja rohkea
 

Kulta, oot mulle kaikki kaikes,
oot aina mun mieles.
Kuljen minne tahansa mieleni sinussa vaeltaa,
se sydäntäni tappaa.
Vaik oot ihana, rakastan sinua liikaa,
olet tarttunut sinuun kuin ötökkä pihkaan.
Tää rakkaus suuri,
ei sitä voi estää mikään muuri.
Me rakastetaan,
tuetaan.
Me olemme onnellisia,
elämästä iloisia.
Olet sydän, joka verta vie,
suolet sille on tie.
Ilman sua en elä,
en voi enää tässä elämässä kävellä.
Vaan joudun taivaas lennellä.
Rakastan sua,
Säkin mua.
Mennäänkö naimisiin,
kun toisille luvattiin.
Ei vastausta, mitä mietit?
Kun minut tapatit..
Rakkaus on hieno asia,
mutta samalla pahan enkelin lumia.
Rakastan sua,
ja se tarkoittaa enemmän kuin tiedätkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sannih Nimetön 19.5.2011 1 Runo
Sannih Nimetön 9.12.2010 0 Runo
Sannih Kultani 10.9.2010 0 Runo
Sannih Pikkusisko 9.9.2010 4 Runo
Sannih Mamma 10.5.2010 0 Runo
Sannih Enkeli 10.5.2010 0 Runo
Sannih kukka 8.5.2010 0 Runo
Sannih Nimetön 8.5.2010 0 Runo