Mamma

Runoilija Sannih

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen pirteä,avoin ja rohkea
 

Istuit keinussasi hymyillen,
kuuntelit juttuja hymyillen.
Katsoit elämää hymyillen,
Kyyneleet teit hymyillen.
Olit Mamma parhain,
kuolemastasi niin vähän aikaa,
et kerennyt nähä uutta kesää,
et ehtiny rakentaa linnuilles pesää..
Lähdit siivin portille,
pääsit ylös turvaan.
Oman miehesi kanssa liitämään,
siivillä kiitämään..
Sinun hymysi, rakkautesi, ja se miten aina
muistelit ihmisiä hyvällä, on syvällä minussa.
Sinne se jääköön iäksi<33

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sannih Nimetön 19.5.2011 1 Runo
Sannih Nimetön 9.12.2010 0 Runo
Sannih Kultani 10.9.2010 0 Runo
Sannih Pikkusisko 9.9.2010 4 Runo
Sannih Mamma 10.5.2010 0 Runo
Sannih Enkeli 10.5.2010 0 Runo
Sannih kukka 8.5.2010 0 Runo
Sannih Nimetön 8.5.2010 0 Runo