Turhaa

Runoilija Miharu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.8.2017 21:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Valehtelija.
 

Katsellen, harhaillen.
Etsien.
Kaukana, lähellä.
Saamattomissa.
Odottaen sitä hetkeä.
Oikeaa.
Ennuste huomisesta.
Tuntematon.
Emme tiedä, ellemme halua.
Salattu rakkaus.
Turhaa.

Selite: 
Haha, joskus väsäämäni :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot