Nimetön

Runoilija Miharu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.8.2017 21:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Valehtelija.
 

Se valhe
jonka luulit olevan niin valkoinen
vain hyväksi meille
se oli
pahempi kuin uskoitkaan
vain pettyneet kyyneleet

sinä päivänä
jokin katosi
ja toisinaan mietin
oletko enää se
mitä haluan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luottamus ja rehellisyys ovat tärkeitä asioita parisuhteessa, hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot