Maailman toisella puolen

Runoilija Miharu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.8.2017 21:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Valehtelija.
 

Tartut kiinni
Olet rohkea
Silmiesi hymy
vei sydämeni
Ja jotenkin minäkin
jossain vaiheessa sinun


Mitä on rakkaus?
ajattelen toisinaan

Olen onnellinen
niin kuin sinäkin

Pidä kiinni
Sillä minulla
ei ole aikomustakaan
irroittaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot