Sydän kuolee.

Runoilija Slipper

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ikinä opi virheistäni , aina vain annan itseni leijua unelmiin , unelmiin rakkaudesta.
 

Hereillä ollessani, minusta vain tuntuu..
Kuin sydämeni huutaisi apua.

Sydäntä kovertaa jokin,
se syö sisältä.
Mahaa nipistää
veren valuessa sinne.
Sydän kuolee.

Se kuolee tuskaansa,
sen kovertajan takia.
Joka solu kehossa
haluaa sen tuskan pois,
se saa itkemään.

Sisälläni roihuaa tuli,
joka syö kaiken pois hiljaa.

Mutta en vain itke enää,
kyyneleet ovat loppuneet.
En huuda apua,
kukaan ei kuuntele.

Kuitenkaan sydämeni ei luovuta.
Se yhä itkee ja huutaa apua,
jos vielä joku kuulisi ja pelastaisi.

Mutta tiedän, että kaikki tämä…
Tapahtuu vain pääni sisällä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot