Pyyhkisin sut pois

Runoilija Slipper

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ikinä opi virheistäni , aina vain annan itseni leijua unelmiin , unelmiin rakkaudesta.
 

Kirjoitan sulle tän viestin.
Yritän painaa "Lähetä",
mutta en voi.
Pyyhin sen pois.

Kumpa vain voisin
myös muistoni susta
pyyhkiä pois.
Muitot hetkistämme,
hymystäsi, sanoistasi,
kaikesta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot