Anna Rakastaa

Runoilija LintuPieni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaani tahdon sinua auttaa, en yhtään enempää satuttaa.
Olet eksyksissä, et näe valoa elämässä.

Itkisit edes yhden kyyneleen, sanoisit vaikka vain sanasen. Antaisit itsesi syliin rakkauden, vain hieman toisenlaisen.

Älä käänny pois, kun sinua halaan. Anna oloasi parantaa, anna minun sinua rakastaa.

Selite: 
Veljelle kirjoitettu.....
Kategoria: 
 

Kommentit

Sul on aikas kivat runot, pidän selkeästä ja yksinkertaisesta tyylistäsi, helppo päästä sisälle ja löytää itsensä...

 

Käyttäjän kaikki runot