Nimetön

Runoilija LintuPieni

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdon,otat syliin ja rakastat. Sanot asioita kauniita,silität.

Mutta taas vain sanoja töksäytät,silmissäsi katseet tyhjimmät.

Pelottaa tää hiljaisuus,ajatukset molempien omat.Missä on läheisyys,se kahden ihmisen ystävyys.

Silmiin katsoisit,käden käteen ottaisit. Huulesi huulilleni painaisit,mua suutelisit.

Puhuisit,rakastaisit......

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot