Sillä kaikkeen kyllästyy

Runoilija sateinensunnuntai

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisit kertoa rakastavasi minua liikaa
voisit ajaa kanssani vuoristoradassa miljoona kertaa
voisit suudella minua loputtomiin, ja kertoa, ettet halua lopettaa viidennentuhannenkahdeksankymmenenkuudennenkaan kerran jälkeen

mutta odota vielä
kunnes en enää kestä ilman sinua

sillä tiedäthän,
kaikkeen kyllästyy

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot