Rakastanko sateen tuoksua vai sinua?

Runoilija sateinensunnuntai

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei siinä tarvita meediota kertomaan
rakastanko tivoleita vai sinua

/itsekseni hymyilyä
kesäiltoja
itkemistä asioiden vuoksi, joilla ei ole edes väliä
katolla istumista
mustavalkoisia elokuvia/

Mutta sinä saat asvaltin sulamaan jalkojemme alla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot