Kuiskauksesi

Runoilija Sammal

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihanin tunne minkä kokea saan,
aina kun hän mulle kuiskaisee,
sen kauneimman lauseen päällä maan,
"Tuun aina mä sua vaan rakastamaan"

Selite: 
Ensimmäisen lauseen kun keksin, loppu tulikin kuin itsestään, ja suoraan sydämestä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana (:

Kaunis on

tosi kaunis ja herkkä runo :)

Hienosti soljuva, aistillisen kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot