Kuu.

Runoilija mannaryyni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opiskelija.
 

Molemmilla on sama Kuu
Yhtä kaukaa
kurkotamme,
kaipaamme

saavuttamatonta.

Silti välillämme
tuhansia kilometrejä

tyhjää ilmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Harvinaisen kaunis runo, ja se vielä omaa upean ideankin, mahtavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot