Nimetön

Runoilija mannaryyni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opiskelija.
 

Sanovat,
muuttuvan maailman
Miksi minä vielä katson peräänne?
Enkä ota askeltakaan
saadakseni teidän kiinni.
Ehkä odotan kierroksenne täyttymistä
Sitten lähdemme käsi kädessä,
jos vain seurani kelpaa.

Selite: 
Nii-in. Te muutuitte. Minä en.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot